Wij hebben een gladde tegelvloer in onze sauna!

Tegelvloeren en een vochtige omgeving zoals in een sauna zijn heel vaak de ingredienten voor een gladde vloer waar mensen te pas en te onpas op uitglijden.

De Thermen in Nijmegen:

Bij een sauna of wellness centra heb je meestal beide ingredienten te pakken en onstaan er vaak gevaarlijk gladde situaties mits men in het verleden niet voor een vloertegel heeft gekozen met de juiste antislipwaarde. Nu is dat geen verwijt, want in het verleden was men daar eigenlijk helemaal nog niet zo mee bezig en als wel dan was de keuze in vloertegels heel beperkt en ook nog een kostbaar.

Zo werden wij benaderd door de eigenaar van De Thermen in Nijmegen een wellness gelegenheid welke al een tijd bestaat en dus kampte met een tegelvloer die niet voldoende antislip was en er zeker bij de douches waar echt veel water en zeep wordt gebruikt de vloer nu heel glad was. Tijdens ons bezoek hebben wij ons product en service uitgelegd, waarna we ook nog een stukje vloer in de douche als demo antislip hebben gemaakt.

Dit hebben wij met onze MaxxGrib Step 1,2,3 antislipbehandeling voor (stenen) tegelvloeren gedaan. Na een kleine 20 minuten konden wij het resultaat van de antislip behandeling aan de eigenaar en al aanwezig personeel laten zien. Zien is eigenlijk niet het juiste woord, want het verschil in antislip voor- en na een antislip behandeling met ons MaxxGrib Step 1,2,3 systeem moet je ervaren.

Wij maakten de vloer nat door de douches even aan te zetten waarna aanwezigen op blote voeten ervaarde wat het verschil was tussen hun onbehandelde vloer en het stukje vloer wel door MaxxGrib behandeld. De reacties kennen wij onderhand wel maar blijven leuk om te horen en deze varieerden van “Ongelooflijk!” tot alleen maar “Wauw!

De standaard vraag die daarna komt is; “Hoe lang blijft dit zitten?”. Op ons antwoord “voor altijd” krijgen wij dan weer grote vraagtekens terug omdat men dit niet verwacht en zeker niet gewend is. Wederom leggen wij dan uit waarom dat zo is!

Bij de Thermen in Nijmegen was men direct overtuigd en hebben wij de opdracht mogen ontvangen om alle vloeren antislip te maken met onze MaxxGrib Step 1,2,3 behandeling en dit hebben wij zoals vaak in een Sauna / Wellness centra ’s nachts uitgevoerd.

Om fris aan de werkzaamheden te beginnen zijn we in de middag al aangekomen en hebben een lekker rondje sauna gedaan en zijn uitstekend verwend door het zeer vriendelijke personeel.

 

Translate »