Trappen en gallerijen

Antislip maken van betonnen trappen en galerijen.

Maxxgrib Floor Safety heeft samen met SVP Diensten recent 1500 m2 galerijen en trappen gereinigd en antislip gemaakt.

Dit veiligheidsproject vond plaats bij 40 jaar oude wooncomplexen, uit de zeventiger jaren. Het betrof diverse projecten, 3- en 4-laagse woning complexen. Zoals ook in andere delen van het land hebben de betonnen trappen en galerijen de tand der tijd niet doorstaan en waren dringend aan een opknapbeurt nodig. Daarnaast wilde de woningbouwvereniging ook de veiligheid en het wooncomfort van de bewoners verbeteren en moesten alle vloeren, gallerijen en trappen naast gereinigd ook antislip worden gemaakt.

Het MaxxGrib Step 1-2-3-antislip systeem maakt buiten de vloer antislip ook nog eens tot in de poriën van de vloer heel grondig schoon, dit was dus twee vliegen in één klap. SVP Diensten hebben de vloeren, trappen en gallerijen en de omliggende omgeving grondig schoongemaakt waarna MaxxGrib de finishing touch met de antislip behandeling kon volbrengen.

Tijdens en na ons werk hebben we veel complimenten van bewoners gekregen. Na oplevering van het project is het verschil goed te merken en hebben de bewoners een veiliger gevoel gekregen bij het betreden van de openbare ruimtes. Onze opdrachtgever is daarbij ook heel tevreden. Een erg uitdagend project waar we samen met SVP Diensten  met veel plezier hebben samengewerkt. 

Translate »