Zorgcentra – MaxxGrib actief in zorgcentra Merwelanden in Dordrecht

BADKAMERVLOEREN IN ZORGCENTRUM MERWELANDEN NU ANTISLIP DUS VEILIG

Ouderenzorg & gehandicaptenzorg in zorgcentra, wat fijn dat dit soort instellingen er zijn. Bij deze instellingen worden die mensen verzorgd en geholpen met alles waar nodig is, zo ook bij het douchen of in bad gaan. Laten daar nou juist de meeste ongelukken gebeuren, DAT KAN ANDERS!

Badkamer vloeren in zorgcentra zijn over het algemeen betegeld met keramische tegels, erg mooi en heel praktisch bij het schoonhouden. Een nadeel is dat veel van dit soort type tegels erg glad worden als ze nat zijn.

Je kent het vast zelf wel, je stapt na het douchen of uit bad gaan nog nat op je gladde tegelvloer en denkt van “Oeh dat ging maar net goed” terwijl je uitgleed en bijna viel. Vaak corrigeren we dit zelf, maar als je ouder bent of geestelijk invalide dan wordt dit al een stuk moeilijker. Bedenk eens de verzorgers en verplegers welke mensen in bad moeten doen en al moeite hebben om deze mensen overeind te houden. Laat staan als je dan ook nog staat te glijden op een natte tegelvloer kan een erg gevaarlijke situatie is ontstaan.

Zo ook bij Woon- en zorgcentrum de Merwelanden, hier onderkende men de risico’s en heeft MaxxGrib gevraagd voor een oplossing. Uiteraard is het eerst zien en dan geloven dus hebben we eerst één badkamervloer als proef antislip gemaakt met onze MaxxGrib Step 123 antislip oplossing. Nog geen week later waren bewoners en personeel zo overtuigd dat wij gevraagd werden om totaal 54 badkamers antislip te maken. De werkzaamheden zijn in een week tijd afgerond mede dankzij de goede samenwerking met het personeel op alle afdelingen.

MaxxGrib antislip vloeren op de koffie bij oma

 

Het contact met de bewoners zelf was super leuk en wat een enthousiaste reacties hebben we ontvangen! Hoe leuk is het om je kopje koffie zo geserveerd te krijgen, het was net alsof we bij onze eigen grootouders een kopje koffie gingen doen 😉

Wilt u meer weten over ons MaxxGrib Step 123 systeem, kijk dan op onze MaxxGrib Step 123 pagina of neem contact met ons op wij staan u graag te woord.

 

Translate »