Het 1-2-3- Anti Slip Systeem van MaxxGrib

Vloeren gripvast in drie stappen.

MaxxGrib heeft een methode ontwikkeld waarmee elke vloer maximaal gripvast kan worden gemaakt.
Deze methode heet het 1-2-3 antislip systeem en omvat:

1) Schoon en vetvrij maken
2) Behandelen waarbij de vloer opgeruwd wordt en stroef wordt
3) Nabewerking van de vloer voor de perfecte finish

De stenen vloer is na de behandeling niet tot nauwelijks in uitstraling aangetast. De gripvastheid is echter spectaculair toegenomen.

Het betreft hier een éénmalige behandeling waarna uw vloer in principe voor altijd antislip is! In één keer heeft u de veiligheid voor uw zelf, uw gasten en/of personeel enorm verhoogd en de kosten voor als er iemand valt enorm gereduceerd.

Koopgoot trap

Het 1-2-3- Anti Slip Systeem van MaxxGrib

Vloeren gripvast in drie stappen.

MaxxGrib heeft een methode ontwikkeld waarmee elke vloer maximaal gripvast kan worden gemaakt.Deze methode heet het 1-2-3 antislip systeem en omvat:1) Schoon en vetvrij maken2) Behandelen waarbij de vloer opgeruwd wordt en stroef wordt3) Nabewerking van de vloer voor de perfecte finishDe stenen vloer is na de behandeling niet tot nauwelijks in uitstraling aangetast. De gripvastheid is echter spectaculair toegenomen.Het betreft hier een éénmalige behandeling waarna uw vloer in principe voor altijd antislip is! In één keer heeft u de veiligheid voor uw zelf, uw gasten en/of personeel enorm verhoogd en de kosten voor als er iemand valt enorm gereduceerd.

Koopgoot trap

Translate »