Albert Heijn Heenvliet

Maxxgrib Albert Heijn

De eigenaar van de Albert Heijn in Heenvliet was direct enthousiast over de mogelijkheden en verbetering van de veiligheid op zowel de werk- als winkelvloer. Kort daarna zijn we langs gekomen voor een antislip test. De reden hiervoor was dat de entree van de supermarkt, zeker als het geregend heeft, erg glad is.

We zijn ter plekke gaan kijken bij de Albert Heijn locatie en tijdens het gesprek is de eigenaar zo overtuigd geraakt dat hij direct een opdracht heeft geplaatst. Omdat het niet nodig was om direct het vloeroppervlak van de hele winkel te behandelen, hebben wij geadviseerd eerst de inloopvloer antislip te maken, in dit geval was dat ongeveer 100 m2. Naast een betere klantbeleving is de veiligheid als werkvloer ook beter gegarandeerd.

De eigenaar van het bedrijf, dat verantwoordelijk is voor de schoonmaak op die locatie, was ook bij het gesprek. Op basis van het testresultaat was hij zo enthousiast dat hij tijdens de werkzaamheden in de avond er de hele tijd bij is gebleven en direct mogelijkheden zag voor andere locaties.

Nadat de werkzaamheden afgerond zijn, is de eigenaar van de vestiging nog langs gekomen en kon alleen maar concluderen dat hij met het eindresultaat nog meer overtuigd is van het verschil in stroefheid door het toepassen van ons MaxxGrib Step 1,2,3 antislip systeem.

Translate »